Serving Badminton in Canterbury

Ray ban sunglasses outlet amsterdam

 Ray ban glasses outlet online,include ray ban junior,ray ban round,buy ray ban glasses ray ban amsterdam in our shop,save much money and enjoy good customer service.   

In het ziekenhuis van de beoefening van optometrie de technisch directeur van het Centrum ping van artsen, voor het beschermen van de ogen, om te voorkomen dat de schade voor de ogen van het licht, met name aandacht moet worden besteed aan ultraviolette straling, BLU - RAY en verblinding van de schade aan de ogen.

De eerste is: door de UV rayban (ultraviolet - - Samenstelling van de UV - B - en C - A, bestaat uit drie delen.Met ongeveer 15% en de pijn van Uva - zal op de retina, retinale; 70%UV-B zal worden geabsorbeerd door de cornea), 30%UV-B absorberen, dus doet lens en Cornea; uvc - wordt geabsorbeerd door de ozonlaag.

- in de loop van het jaar zijn in de natuur.In het dagelijks leven van de UV - straling van kunstmatige bronnen, lassen, UV - lampen, fluorescerende lampen, sterke lampen, laser, kunstmatige zonnebank en tv / computer terminals, enz.

Methoden voor de preventie van ray ban round UV - straling: om te voorkomen dat schade aan de ogen en uitstapjes naar een hoed; de keuze van 100% tegen UV - zonnebril en paraplu 's, enz.; het voorkomen van 10 tot 14 uur zomer lang in de zon buiten activiteiten uitgevoerd voor onderzoek; elk jaar.

De tweede is de BLU - Ray.De mens kan niet zonder de BLU - Ray.Omdat de blauwe mensen kan helpen het reguleren van de biologische klok, regulering van de slaap cyclus, de emoties te beheersen.Maar met de LED - lampen, ray ban glasses computers en mobiele telefoons worden gebruikt, voor de ogen van de schade van de BLU - Ray de aandacht.- kortere golflengte, zal de vermoeidheid van de ogen, maculaire degeneratie en Fundus schade na een cataractoperatie.

Preventie: ter vermindering van de schade aan de ogen het beste BLU - Ray, een anti - BLU - Ray bril op BLU - Ray film voorkomen; de computer om te voorkomen dat een open, lange tijd heeft geleid, zoals mobiele telefoons en tablet; meer groenten en fruit; aandacht voor de rest.

Ten derde is de verblinding.De bron van de ray ban junior directe verblinding is de zon en een te sterke verlichting; indirect van de gladde oppervlakken (snelweg of het water) die.

Preventie: preventie van verblinding moet de aanpassing van de computer de luminantie van het beeldscherm, en de omringende licht tot coördinatie; het beste het dragen van de Polaroid glazen of filters.

 

Interclub Rules

See the Official Rules for the Interclub Competition